Bilet İade Politikanız Nedir?

Şu tarihte değiştirildi Fri, 13 Oct 2023 şunda: 05:21 PM

Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin "cayma hakkının istisnaları" başlığını taşıyan 15. maddesinin (g) bendi uyarınca, “belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek-içecek tedariki ve eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmeler”, cayma hakkının istisnalarındandır. Etkinlik biletleri satışları, belirli bir tarihte yapılması gereken, eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmeler arasında olduğundan, yönetmelik gereğince cayma hakkınız bulunmamaktadır.



Biletino tarafından sadece Biletino.com aracılığıyla satın alınmış biletlerin iadesi yapılır.



Doğrudan etkinlik organizatörü aracılığıyla veya farklı kanallardan satın alınan biletlere ait iadelerde Biletino’nun herhangi bir sorumluluğu ve iade yükümlülüğü bulunmamaktadır.



Biletino etkinlik organizatörleri adına etkinliklerin bilet satışlarına aracılık eder. Etkinlik Organizatörü tarafından herhangi bir etkinlik iptal edilmediği veya ertelenmediği müddetçe ya da etkinlik organizatörünün belirlediği kurallar dışında, bilet iadesi, iptal ve değişiklik yapılamaz.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız